Pogosta vprašanja

Za koga so primerne solne terapije?

Solne terapije so popolnoma naravne in so primerne za otroke od šestega meseca dalje. Za njih imamo prilagojen program.

So solne terapije primerne za nosečnice?

Solne terapije delujejo na nosečnice zelo blagodejno, saj z aktivacijo limfnega sistema iz telesa lahko odvajajo odvečno vodo. Prav tako je lahko nosečnica spremstvo otroka, ki obiskuje solne terapije.

Koliko časa traja solna terapija?

Solna terapija se izvaja za otroke 20 minut, za odrasle pa 40 minut.

Kako je poskrbljeno za razkuževanje solne sobe?

Solna soba se programsko razkužuje po vsaki terapiji posej. Prav tako razkužimo garderobo za vsako stranko. Ob vstopu v solno sobo dobi Vaš otrok razkužene igračke v roke. Previjanje otrok pri nas ni možno, ker se z blatom prenaša veliko virusov in bakterij.

Kako se pripraviti na solno terapijo?

Na solno terapijo pridite v čisti obleki, oprhani in čistih rok. Za otroke, predvsem manjše prinesite s seboj čiste copate oz. nogavičke, s katerimi bodo lahko hodili po večjih delcih kamene soli. Svojih igrač naj otroci zaradi vzdrževanja čistoče ne prinašajo v solne sobe, prav tako je strogo prepovedano kakršno koli vnašanje hrane in pijače.

Kakšni so stranski učinki pri solni terapiji?

Solna terapija nima stranskih učinkov! Deluje samo na povečano izločanje sluzi skozi nos ali pa v obliki kašlja. Ko se dihala očistijo po nekaj terapijah tudi izločanja z sluzjo ni več.

Se lahko v solni sobi okužimo?

NE! Solna soba je v celoti obdana z soljo in ustvarja sterilno ozračje je hipobakterijska in nabita z negativnimi ioni. Več kot je negativnih ionov, učinkovitejša je celična prenova.

Sky Bet by bettingy.com